14 September 2009

rokok..

9:51 AM

yg aku tau rokok neh tmbakau yg dibkar dlm sjenis ketas khas n brasap2 la rokok itu.. huh.. besh o men asap.. haha.. n aku sorg smoker.. lma gak aku mnceburi bdang smoking neh.. sjak dr bngku skolah ag.. hehe.. skolah rndah kowt.. dajah 6 klu xslap aku.. itulah slah stu praturan yg akn lnggar.. underage da pndai smoking.. haha.. tp tym tuh xde la pndai sgt.. smoke pom btok2.. juz men asap je tym tuh.. dunhill la yg pes skali aku try.. skit tekak o.. dada pom skit.. tp tym tuh ksngalan dtg mlanda aku xpk pom skit2 neh.. sdut je la.. tym tuh aku smoke cover2 o.. xsmoke dpn org rmai.. mak bpak aku pom xtaw. mcm2 cra aku cover line.. cara yg pling femes aku bt adlah aku gune penyepit baju.. sepit r kat puntung tuh.. pehtu smoke juz pgang pnyepit tuh je la.. xde la berbau sgt tgn aku.. huhu.. mlot lak aku telan la gule2 hacks.. lama2 ilank la.. aku pom da pndai membeli rokok.. klu x sblom neh aku mem'pow' je mmbe2 aku.. dorg pmurah ngn aku.. tym tuh femes rokok dunhill 7.. ari2 la aku beli.. mknenye 7 btg la smoke stiap ari.. n ari2 la mak aku kene tipo.. mcm2 la alasan aku bg tok beli rokok.. n skali gus bertambah la dose mnipu aku.. haha..tanduk de kt kpale tym tuh.. klu kat umah pot aku tepi tngga blok je.. klu kat skulah tuh blakang skolah n toilet la.. haha.. xskolahnye bdak.. aku igt ag tym aku kantoi ngn mak bpak aku.. haha.. klu skang neh aku pk mmg klaka.. tp tym tuh cuak abeh la.. gile ko.. bpak aku kompem anginnye sbb dia bukan smoker... mak aku la yg pasan tym tuh.. dia ade terbau kat baju aku.. aku plak lupe nk sembor perfume kat baju.. kuat gile bau rokok.. kompem la kantoinye.. ape ag pesta khutbah la mlm tuh.. mule2 tuh aku xngaku o.. takut o.. haha.. (mcm bunuh org la plak).. mak aku siap nk bwak aku g urine ag.. nk cek.. gile.. igt aku isap gnja ke.. haha.. pehtu aku pom ngaku la.. n bersmbong la episod khutbah dorg smpi aku tido.. nk xnk dgr je la.. tuh la dia.. spandai2 tupai mlompat.. pndai ag kuda men snooker.. haha.. xde la.. akhirnye jatoh gak.. huhu.. tp abg aku kntoi ag klaka.. haha.. dia blek dr bbq.. pehtu ngn ilek je selit rokok kat celah tlinga.. haha.. yg aku xthn tuh tym bpak aku tnye dia,dia xngaku lak tuh.. pdahal rokok tuh tersergam indah kat celah tinge dia.. ag ktara mnipu.. haha. mmg bt hal la lu bro.. mak aku mmg bsing n xbg aku smoke.. tp nk bt cane.. da sedap an.. aku bt xdgr je la ckp mak aku..bpak aku lak bt xtaw je. dia da malas nk ckp ngn aku kowt.. mebi dia da sdar yg aku neh dgil gile2.. pehtu lama2 dorg mcm bg line lak kat aku.. hehe.. tp dorg de pesan jgn kuat sgt smoke.. n jgn smoke dpan dorg.. kire respek dorg la.. tp skang neh aku smoke je dpan dorg.. besela.. dah lpas underage an.. pinjam ayat jamal jap "zack da besa ayah".. hehe.. mcm2 rokok la aku penah try.. ade yg phit.. yg mnis aku xpena jupe ag la.. huhu.. lma klamaan rokok neh da bersbati dgn hdop aku.. mmg sosa nk larik la rokok ngn bbir aku.. smpikan klu tym aku ngah sengkek,aku snggop la xmkn yg pnting rokok ade.. smpi cmtuh skali o.. tym aku kije,gaji ujung bulan msti aku asingkan ckit tok bli rokok.. siap ade kuota tuh.. huhu.. aku perlukan rokok tym aku ngah stress.. wjib.. pehtu aku men asap tuh.. n aku pom rede la slow2.. tym aku brpikir pom aku prlukan rokok.. snang je nk taw.. klu ngah lpak2 pehtu aku diam je smbil smoke,aku ngah brpikir la tuh.. ade la tuh msalah ngara yg aku ngah pkirkan tuh.. kdg2 tym aku buhsan2 pom aku smoke.. ye la.. xde bt pe an.. snang je.. leh dkatakan dlm satuh hari aku msti smoking.. harus smoking.. haha.. leh dkatakan satuh ari tuh 20 btg kompem abeh.. heavy o aku.. ntah cane la paru2 aku agaknye..huhu..


ade gak la org2 yg aku knal soh aku benti smoke.. aku pom benti la smoke.. tp tym tido n pose je aku benti smoke.. haha.. xde la.. aku mukan xnk dgr ckp dorg.. tp aku da taw jwapannye.. sosa utk aku stop smoking.. aku pena try stop.. tym tuh aku saket.. dkat sminggu gak la aku xsmoke.. pehtu ntah nape lak tibe2 aku smoke.. tym ngah saket tuh la.. haha..so rokok tuh ibrat nyawa aku.. mebi aku saket sbb xsmoke kowt.. hehe.. mcm2 ag care aku try benti smoke.. tp xmkn gak.. so neh dr ati yg eklas neh mukan aku xnk dgr ckp dorg.. mebi blom masenye aku stop smoking kowt.. aku dah cuba jauhkan rokok tuh.. tp roh rokok tuh ag kuat dr aku.. haha.. xpe la.. bt mase neh biarkan aku smoking sndirian.. hehe.. lama2 nti dtg ptunjuk kat aku yg aku leh stop smoking ke.. ane la taw an.. hehe..

0 comments: