17 September 2009

dia??

1:43 AM

bile masenye tok aku mncari dia?? prlu ke dia?? dulu aku ade dia.. n skang pom aku ade dia.. tp dia yg len2.. haha.. mcm ne tuh.. dia yg brubah2.. bese la.. zaman pom brubah.. knp eh aku kene ade dia?? ntah la.. aku rase mebi dia akn pnohkan idup aku yg kusung neh kowt.. tp pnoh ke idup aku stelah ade dia?? kdg2 tuh ade dia yg mnyemakkan aku.. kdg2 tuh ade dia yg talam due muke.. kdg2 tuh ade dia yg mcm xde je dlm idop aku.. ermm.. dia yg mne lah yg Dia akn bg kat aku neh.. aku pom xtaw.. hnye Dia je maha mngetahui.. ade jugak yg aku brsalah pd dia. bukan pe.. tym tuh mebi aku rse xleh nk go ngn dia.. atau dia blom memahami ati aku.. so, maafkan aku.. aku xske dia yg mngongkong aku.. n aku xmnat klu dia kaco tym aku tgh tido. tido is my pes feveret.. kdg2 ade dia yg aku anggap bese2 je tp dia push aku tok bg prhatian kat dia.. ilek la dia.. ade ramai ag boy kat luar tuh slain aku.. bukan de pape pom kat aku neh.. nway sory pd dia. aku xbrmaksud pom n xde niat aku nk bt dia mcm tuh.. cume ati blom redi tok dia.. kite berkawan la dulu ye.. mebi skang neh aku xprlukan dia.. sbb aku epi ngn life aku skang.. xde komitmen ngn dia.. tp kdg2 tuh aku trase aku prlukan dia.. aduh.. mcm ne ati aku neh.. ape yg aku nk neh.. ermm.. xpe la.. mebi prasaan je kot. ade dia yg aku igt smpi bile2.. dia yg tlah mrubah ati aku dulu.. wlupom dia tlah mlukai nye blek..haha.. pe la dia neh.. da amek ati aku pastuh buang alek.. haha.. aku insan buangan.. mak!!!!... uwekk.... tolong angah mak.. huhu.. ade gak dia yg aku knal pastuh gaib je.. mne pegi ntah.. xpe la. aku hrap dia bahgia ngn life dia.. ade gak dulu dia yg hnya tok mnggunakan aku.. haha.. aku trtipu rupenye.. pdan muke aku.. haha.. aku cume prlukan dia yg memahami.. juz dia yg jujur.. yg len2 tuh lantak pada dia tuh.. asalkan dia tau pe yg dia bt.. tp pyah gak nk cari dia zman skang neh. aku blom jupe ag dia yg btol2 memahami aku.. ade dia tuh pes2 je phm kat aku.. pastuh lama2 len lak yg jadik.. haha. dunie2.. skang neh maleh la aku nk pk kan pasal dia.. biar la dulu.. aku nk pk psal dri aku dlu.. krjaya aku.. masa dpan aku.. dia2 tuh spuloh taon ag bru aku pk.. haha.. klu aku mmpu.. hehe.. tp mne la taw an kowt2 dlm sebok aku mmikirkan psal aku pastuh ade dia yg dtg.. n dia dpat mmbuka pntu ati aku neh.. aku trime je.. kerna jodo n prtemuan tuh d tgn Dia.. bukan d tgn bapak... haha.. thanks pd dia2 yg sudi mngenali aku.. salam dr gdad....

3 comments:

eJart said...

wah3...pjgnye psl 'dia'
chaiyok2..! life must go on..
klo de tu x ke mnenye..
good luck =P

farahfarhana said...

gile laa..
dia tu sape dia

gdad said...

haha.. dia tuh ade la mereke2.. maleh nk aibkan sape2.. juz ltak name 'dia' je.. hehe..