05 November 2009

ape da ko neh..adoi..

11:37 PM

pes2 aku nk gelak dulu..hahahaha..aku pk blik klaka lak ngn satuh pristiwe yg bru2 neh terjadi kat aku..xde la nk cite pnjang2 juz nk share je..so mcm bese la dlm blog aku xde name sape2 yg aku nk cite..juz org yg trase je taw kot klu bace cite yg mnglikan ati aku neh..ade la sorg mamat neh kunun nk mnyamar la mset aku..pehtu leh lak ajak aku ber'ong bak' ngn dia..haha..adekah dia rase tergugat??


ilek la bro..this is free country bro..kite bebas nk berkwan ngn sape2..knp ko mcm nk kntrol je..agpom aku xde pape niat pom nk kaco hdop ko bro..semua org aku lyn..cume stiap pe yg kite buat tuh btol niatnye..nape la agak snsitip pkran ko.haha.jgn la malukan kaum sndri beb..aku xsngka la zaman moden neh ade org yg berprangai mcm ko..bro..klu ade,ade la..klu xde nk bt cane an..aku penah merase dulu pe yg ko rase..cume ko pndai xpndai je nk handle..xde la smpai nk ajak ber'ong bak' beb..aku xtaw la umur ko bape. tlg la jgn bt pangai bdak2..xsemestinye pe yg ko ade skang akn kekal bro.. aku xde niat nk blame ko..aku juz nk ajak ko berpikir je..haha..tp aku bukannye perfect pom..so aku rase xperlu la ko nk bngga an sgt ngn kwasan yg ko dduk tuh..n xperlu la ko tinggi an kpale ko tuh..last2 jatoh gak bro..haha..aku knal ko pom x..n ko pom xknal aku..haha..bro..aku cdangkan ko pk blik pe yg yg xkene ngn diri ko smpi bnde neh terjd..aku rase klu ko xbuat taik ngn dia mebi ko xkn rase tergugat bro..aku penah merase gak bro mcm ko..tp aku pk2 blek mmg sala aku..dri sndri yg sala beb..so aku time je la blasan..k bro..aku hrap ko phm..

*ko kuat??ade yg lg kuat dr ko..
*ko besar??ade yg lg besar dr ko..
=yg pastinye bkn aku....